Frank Fabian van Keeren (Rotterdam, 1984) is schrijver van poëzie en korte verhalen. Hij publiceerde in tal van bladen, (literaire) tijdschriften en olinemedia, waaronder RTV Rijnmond, Algemeen Dagblad, Leidsch Dagblad, Trouw, NRC, NRC Next, Dagblad van het Noorden, dagblad De Pers, Vers Beton en De Speld.

Eind 2015 verscheen zijn debuutbundel Massamoord is ook maar een woord bij de Tilburgse uitgeverij Geroosterde Hond. Na De Middeleeuwen – Een standaardwerk en Voor de volledigheid verscheen op 6 maart 2022 de dichtbundel Wederom geen erehaag bij Proces Verbaal Publisher. In 2024 verschijnt bij diezelfde uitgeverij zijn vijfde dichtbundel Wat bruikbaar was is doelloos weggesmeten. 

Gedichten van hem werden opgenomen in zo’n vijfentwintig verzamelbundels en bloemlezingen, in verschillende boeken van onderwijsmethode Nieuw Nederlands en in Basisboek Moderne Letterkunde van dr. Bas Jongenelen.

Met Team Edgar publiceerde hij bij Nijgh & Van Ditmar de bundel Mindere Goden – Voetbalverhalen om het Oranjeloze WK door te komen.

Hij werkt als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs. Met Ashley North en Jos Olsthoorn maakt hij de maandelijkse podcast Kvas & Boeken, over Russische literatuur. Op Twitter verzamelt hij de vileine citaten van Willem Frederik Hermans.

Hij stond op de planken van verschillende grote en kleine theaters en festivals, waaronder De Kleine Komedie in Amsterdam, de Concertzaal van Tilburg, theater De NWe Vorst, literair festival TILT, Wildeburg, Hongerige Wolf, Mañana Mañana, Stadsfestival Zwolle, de Leidsche Museumnacht, het Leidsch Straattheaterfestival en de Nacht van Kunst & Kennis.

Van 2013 t/m 2016 was hij als dichter en duider regelmatig te gast in verschillende radioprogramma’s van Sleutelstad FM. Daarnaast droeg meermaals voor in het programma Nachtclub op Radio Veronica en in programma’s op Radio 1 en Radio Rijnmond.