Team Edgar leest voor Hebban

De mede door Frank Fabian opgerichte literaire voetbalwebsite Team Edgar, kondigt een samenwerking aan met de veelgelezen literatuurwebsite Hebban (400.000 bezoekers per maand). Redactieleden van Team Edgar zullen voor Hebban nieuwe sportboeken gaan recenseren. De recensies zullen eveneens op Team Edgar zelf verschijnen. De eerste recensie zal van de hand van Frank Fabian zijn en gaan over King, het onlangs verschenen boek van Michel van Egmond, over oud-Feyenoorder Christian Gyan. Deze recensie zal halverwege september online komen. Klik op de afbeelding voor de officiële aankondiging op Hebban. (Afbeelding afkomsting van Hebban.)

Optreden Leidse Nacht van Kunst & Kennis

Nacht van Kunst & KennisOp 16 september treedt Frank Fabian voor het tweede jaar op rij op tijdens de Nacht van Kunst & Kennis, in Leiden. Tijdens deze avond en nacht kun je je door het hele centrum van Leiden laten inspireren door wetenschappers, theatermakers, muzikanten en andere kunstenaars. Samen met andere dichters treedt Frank Fabian vanaf 20.00 op, vanaf een podium op het Rapenburg.

Nieuwe literaire voetbalwebsite: Team Edgar

Op vrijdag 11 augustus (de start van het nieuwe Eredivisieseizoen) gaat Team Edgar online, een nieuwe, mede door Frank Fabian opgerichte literaire voetbalwebsite, vol verhalen, columns en gedichten over ‘s werelds meest populaire sport. Het schrijvercollectief bestaat verder uit: Martijn Neggers, Lucas de Waard, Teddy Tops, Aafke Romeijn, Marieke Lucas Rijneveld, Nick Hoekman, Vincent Cardinaal en Dirk van Pelt.

Behalve een website vol literatuur, organiseert Team Edgar tweemaal per jaar een literaire voetbalavond. De eerste van die avonden staat gepland op 31 augustus, de dag waarop de internationale transfermarkt sluit, in Ekko te Utrecht. De schrijvers dragen die avond eigen werk voor en er is muziek, onder andere van oud-profvoetballer en muzikant Björn van der Doelen. De entreekosten bedragen 5 euro.

Team Edgar