Te gast op Radio Rijnmond in een programma gewijd aan de honderdste geboortedag van Drs. P, waarin zijn werk, zijn leven en zijn link met Rotterdam uitgebreid aan bod kwamen.
Interview Telegraaf

Interview in de Telegraaf, samen met Aafke Romeijn en Vincent Cardinaal, over linkse idealen, politiek en de soms weerbarstige werkelijkheid daarvan.

Promofilmpje voor LichteGedichtenDag 2018, in de Kleine Komedie in Amsterdam. Met verder nog Frank van Pamelen, Jan J. Pieterse, Jan Boerstoel, Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel, Theo Danes, Dorine Wiersma, Jan Beuving, Peter Knipmeijer, Pieter Nieuwint en Roel C. Verburg.

Audio-opname van optreden tijdens LichteGedichtenDag 2017 in de Concertzaal van Tilburg, samen met Peter Knipmeijer.

Optreden op Sleutelstad FM tijdens de Leidse Nacht van Kunst & Kennis.

Interview en voordracht in De Vooravond van Sleutestad FM.

Te gast in De Vooravond van Sleutelstad FM, om terug te blikken op het afgelopen jaar en om over Massamoord is ook maar een woord te praten. (Twee uur. Terugluisteren: in het eerste uur vanaf minuut zestien en in het tweede uur vanaf minuut tweeënvijftig.)

Interview en voordracht in De Vooravond van Sleutelstad FM. Er werd onder andere teruggeblikt op de Leidse stadsdichtersverkiezing, waarin hij tweede werd

Te gast in De Vooravond van Sleutelstad FM over zijn kandidatuur voor het Leids stadsdichterschap en voordracht van het gedicht Beknopte geschiedenis van Leidens singels

Reportage in LOS Magazine, over het Leids stadsdichterschap.

Te gast in Cutuur071 van Sleutelstad FM. Vanaf minuut 23.45.

Te gast in Gesprek071 van Sleutestad FM, als toen nog tamelijk beginnende dichter. Uitgebreid gesprek over leven, werk, ambities en wonen in Leiden.
Interview in het Leidsch Dagblad

Interview in het Leidsch Dagblad, naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.

AD

Reportage in het Algemeen Dagblad (lokaal katern) over optreden Poetry Slam.

Interview met Caterine Baeten voor Your Vote (Rotterdam TV), naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2010.