Frank Fabian van Keeren (Rotterdam, 1984) is schrijver van poëzie en korte verhalen. Hij publiceerde in tal van bladen en (literaire) tijdschriften, waaronder Algemeen Dagblad, Trouw, NRC Handelsblad en NRC Next.

Eind 2015 verscheen zijn debuutbundel Massamoord is ook maar een woord bij de Tilburgse uitgeverij Geroosterde Hond. Na De Middeleeuwen – Een standaardwerk en Voor de volledigheid verscheen op 6 maart 2022 zijn vierde dichtbundel Wederom geen erehaag bij Proces Verbaal Publisher.

Met Team Edgar publiceerde hij bij Nijgh & Van Ditmar de bundel Mindere Goden – Voetbalverhalen om het Oranjeloze WK door te komen.

Hij werkt als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs. Met Ashley North en Jos Olsthoorn maakt hij de maandelijkse podcast Kvas & Boeken, over Russische literatuur. Op Twitter verzamelt hij de vileine citaten van Willem Frederik Hermans.

Hij stond op de planken van verschillende grote en kleine theaters en festivals, waaronder De Kleine Komedie in Amsterdam, de Concertzaal van Tilburg, theater De NWe Vorst, literair festival TILT, Wildeburg, Hongerige Wolf, Mañana Mañana, Stadsfestival Zwolle, de Leidsche Museumnacht, het Leidsch Straattheaterfestival en de Nacht van Kunst & Kennis. Hij droeg meermaals voor in het programma Nachtclub op Radio Veronica en in programma’s op Radio 1, Radio Rijnmond en Sleutelstad FM.