Frank Fabian van Keeren (Rotterdam, 1984) is schrijver van poëzie en korte verhalen. Hij publiceerde in tal van bladen en tijdschriften, waaronder Algemeen Dagblad, Trouw, NRC Handelsblad en NRC Next.

Eind 2015 verscheen zijn debuutbundel Massamoord is ook maar een woord bij de Tilburgse uitgeverij Geroosterde Hond. Na De Middeleeuwen – Een standaardwerk en Voor de volledigheid verschijnt 6 maart 2022 zijn vierde dichtbundel Wederom geen erehaag bij Proces Verbaal Publisher.

Met Team Edgar publiceerde hij bij Nijgh & Van Ditmar de bundel Mindere Goden – Voetbalverhalen om het Oranjeloze WK door te komen.

Hij stond op de planken van verschillende grote en kleine theaters en festivals, waaronder De Kleine Komedie in Amsterdam, de Concertzaal van Tilburg, theater De NWe Vorst, literair festival TILT, de Leidsche Museumnacht, het Leidsch Straattheaterfestival en de Nacht van Kunst & Kennis.

Naast het schrijven werkt hij als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs en is hij namens GroenLinks lid van de gebiedscommissie in Rotterdam-Charlois.